HOME

A MikulásGyár mellé először 2010-ben állítottuk fel egy minden igényt kielégítő, Charity Event Hall (Első Magyar Jótékonysági Rendezvény Központ) elnevezésű rendezvénysátrat.

 A rendezvényhelyszínt azzal a céllal hoztuk létre, hogy egyrészt itt tarthassák a karácsonyi rendezvényüket azok a cégek, amelyek az ünnepi alkalmat jótékonysággal is szeretnék összekötni. Másrészt pedig szerettünk volna olyan helyet biztosítani olyan jótékonysági eseményeknek, szervezeti összejöveteleknek ahol a társadalmi szerepvállalás fontosságáról és lehetőségeiről beszélhetnek a különböző szervezetek egymással. (Igény esetén bármelyik típusú rendezvény komplett megszervezéséről is gondoskodunk.)


A rendezvénysátor ötlete abból indul ki, hogy a jelenlegi gazdasági helyzetben számos vállalkozásnak nem, vagy alig futja jótékonykodásra. Ugyanakkor minden vállalkozás elkülöníti költségvetésében a HR és marketing tevékenységhez szükséges kereteket. Ezek hatékony és egyben társadalomtudatos felhasználására nyújt egy újszerű megoldást a Charity Event Hall.

Ha a vállalatnak úgyis szüksége van esetenként a rendezvényei számára külsős helyszínre, miért ne szolgálhatnának az erre szánt kifizetések jótékony célt is egyben?
CHARITY EVENT HALL

Vissza...
KAPCSOLATFELVÉTEL

Telefon: +36 20 339 1846 Cím: Bp 1055 Szalay u 4, 5 em. / E mail: kovacs.zsolt@azprodukcio.hu