HOME KAPCSOLATFELVÉTEL

Telefon: +36 20 339 1846 / Cím: Bp. 1055. Szalay u 4. 3em / E mail: azprodukcio@gmail.com

PROMÓCIÓ

A kreatív koncepció kidolgozás és művészi megvalósítás mellett komplex marketing kommunikációs szolgáltatásokat nyújtunk partnereinknek. Mindebbe beletartoznak a rendezvényeken és show-műsorokon kívül a promóciós események is, melyek az ügyfélkezelés minőségének fokozását szolgálják számtalan a 21. század igényszintjének megfelelő eszköz és ötletparkkal együtt. Kreatív stábunk minden alkalomra eredeti, sablonoktól mentes, koncepciókat valósít meg.


PRODUKCIÓ

„A művészet szabadsága gyakran integrálható földhözragadt kommunikációs szakmánkban, csak bátorság kell hozzá!”

Alkotógárdánkat neves művészek, koreográfusok és PR szakemberek alkotják, akik több éve dolgoznak a show-businessben jelentős sikerrel. A professzionális kivitelezésnek köszönhetően produkciónkról gyakran ejt szót a média. A csapatunk tagjai mindig a megrendelő egyedi igényeihez igazítják produkciót,akár a magas minőség vagy akár az alacsony árak tekintetében.


MÉDIA

SZNHÁZ

RENDEZVÉNY

SHOW

DIVAT

TÁNC

KÜLFÖLD


RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

„6-8 fős ügynökségnek nem kell külön „wellness”, a napi rutin maga az edzőterem.”

Magyarországon csak kevesen használják, a nagy ügynökségek „lomhák”, megrendeléseik akkor is vannak, ha az átlagos színvonalat hozzák.A kis ügynökségek viszont gyakorta másolják szolgai módon az amerikai receptet.Persze hiába másolja valaki a legjobb receptet, ha nem párosul tehetséggel.Ügynökségünk szakemberei képesek tanulni más szakemberektől úgy, hogy a legjobb elméleti tudást fektetik a gyakorlatba.

KONFERENCIA

CÉGES RENDEZVÉNY

CSALÁDI NAP

CSAPATÉPÍTÉS

SPORTRENDEZVÉNY

KULTÚRÁLIS ESEMÉNY

PARTNER TALÁLKOZÓ

KIÁLLÍTÁS

FESZTIVÁL


KOMMUNIKÁCIÓ

Az A-Z PRodukció partnerei már régóta tudják, amit Bernard Shaw így fogalmazott meg:"Népszerűségem, boldogságom és jövedelmem nem kis mértékben attól függ, hogyan tudok az emberekkel bánni." Ehhez az idézethez ma már nyugodtan hozzátehetjük, hogy a marketingvezetők boldogsága is nagymértékben függ attól, hogyan tudnak vásárlóikkal bánni. Ebben a kommunikációs feladatban egyre nagyobb szerepet kapnak a PR eszközök is. Kreatív PR- ötleteinkkel gyakorta milliókat spórolunk meg ügyfeleinknek.
MÉDIAKAPCSOLATOK

SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ

KÖZLEMÉNYEK

SAJTÓFIGYELÉS

MÉDIAANALÍZIS

ONLINE PR

PR RENDEZVÉNY

BELSŐ KOMMUNIKÁCIÓ

CSRPR